Fjerne tatovering i Århus2017-07-26T18:03:06+00:00

Få fjernet tatovering i Århus

At få fjernet sin tatovering er for mange en stor beslutning. Ofte har tatoveringen jo været en del af ens identitet i lang tid, så når den skal fjernes hænger det som regel sammen med en frisk start. Klinik Novus er en lægeklinik der tilbyder en tryg og skånsom fjernelse af tatoveringer i Århus og vi glæder os til at hjælpe dig.

Derfor skal du vælge Klinik Novus til at fjerne din tatovering

  • Det er en lægeklinik og alle indgreb udføres af en læge
  • Første behandling er uforpligtende og gratis
  • Laserudstyr af topkvalitet, for tryg og skånsom behandling

  • Vi binder dig ikke til nogen kontrakt, klippekort eller forudbetaling

Se ledige tider og bestil tid til en uforpligtende første konsultation inkl. gratis behandling nu.

Book tid online
Få fjernet din tatovering i Århus, skånsom og sikkert af læge.

Få fjernet tatovering i Århus trygt og sikkert

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at få fjernet din tatovering. Det kan være et brudt forhold, hvor du ønsker at få fjernet ekskæresten navn. Det kan være spor fra en vild ungdom, såsom en tatovering i ansigtet eller på halsen – eller en venindetatovering fra en tid der for længst er forbi.

Det kan også være i den mere alvorlige kategori, hvor du ønsker at få fjernet de sidste minder (sigtemærker) fra en endt strålebehandling efter et cancerforløb.

Uanset årsag bør du altid prioritere en høj sikkerhed og lægefaglighed for hvert indgreb. En laserbehandling er et indgreb på huden og skal (naturligvis) altid udføres af en autoriseret læge på en lægeklinik.