Fjerne permanent makeup med laser2018-01-04T08:40:24+00:00

Fjerne permanent makeup med laser

Permanent makeup er teknisk set en tatovering og kan effektivt fjernes med laser. Der kan være flere årsager til, at man ønsker at få fjernet parmament makeup. Det kan skyldes misfarvning grundet blækkets alder, slidtage, stilskift eller upræcist udført arbejde af kosmetologen.

Modsat en almindelig tatovering, skal der som regel ikke ret mange behandlinger til, før makeup’en er væk. Oftest er den helt væk efter 4-6 behandlinger.

Selve behandlingen tager under 5-10 minutter og de fleste oplever et strammende ubehag når den udføres. De efterfølgende 48 timer kan der være rødme og irritation omkring det behandlede område.

Der kan bruges almindelig makeup umiddelbart efter behandlingen, så snart det behandlede område ikke længere er rødt og/eller hævet.

  • 4 til 6 uger mellem hver behandling
  • Alle behandlinger udføres af læge

  • Gratis og uforpligtende konsultation

Kun kr. 750,-
Prisen er pr. behandling

Har du mørke øjenbryn risikerer disse at blive lyse i forbindelse med behandlingen. De nye hår der bliver dannet vil naturligvis have din egen hårfarve, men der kan gå op til 6 uger før de er vokset ud. Indtil da kan de lyse hår dækkes med makeup.

Book tid til konsultation